Hoogstraat 51

4285 AG, Woudrichem

info@yvital.nl

 

Tel: 06-20372387

chivo.png
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2018 Yvital - Alle rechten voorbehouden

Yvonne

HI, welkom bij Yvital Leefstijl & vitaliteit

Ik ben Yvonne Kort. Specialist in vitaliteit en leefstijl.

Zo begon het….

Nadat ik als mondhygiënist al heel wat tandsteen verwijderd had, besloot ik mijn passie voor gezondheid te volgen. Ik besloot om verder te leren, want mijn interesse voor de gezondheid en vitaliteit ging veel verder dan de mond.

Zo startte ik in 2009 met de opleiding tot vitaliteitstherapeut. Het werd mij duidelijk hoe belangrijk een gezonde leefstijl is voor een fit en gezond lichaam. Jarenlang had ik last van een slechte darmwerking. Ook kreeg ik standaard twee keer per jaar een koortslip (herpes simplex virus). Ik had altijd veel slaap nodig en kon vaak 's morgens niet mijn bed uit komen. Daarnaast werd ik in mijn slaap ook nog eens regelmatig gewekt door hevige spierkrampen.

Nadat ik mijn eigen leefstijl veranderde, verdwenen de darmklachten en ook de nachtelijke krampen zijn verleden tijd. De koortslip zag ik ruim 10 jaar niet meer terug. Maar het allerbelangrijkste is wel de energie die het mij opgeleverd heeft.

En nu...

Inmiddels werk ik al weer heel wat jaren met veel plezier als vitaliteitsspecialist in combinatie met mijn werk als mondhygiënist.

 

Als vitaliteitsprofessional ben ik erg benieuwd wie jij bent. Wat heb jij nodig om jezelf staande te houden in deze veeleisende maatschappij? Hoe voel je je doorgaans? Ben je oververmoeid, heb je last van stress, een gevoel van onvrede of immuunproblemen? Het kan anders en je kan er zelf veel aan doen als je weet hoe. Want niets is fijner dan dat je het leven kunt leven dat je graag wilt binnen jouw mogelijkheden.

De vaardigheden die jou vitaler maken wil ik je graag leren. Dit doe ik door met je te kijken naar jouw gewoontes. Deze helpen je niet altijd om je doel te bereiken en daar kunnen we samen verandering in brengen. Zet de stap die je graag wilt maken. Met jou als expert van je eigen leven en ik de expert op het gebied van goede voeding, stress- en emotiemanagement laten we jouw wens in vervulling gaan.

Ik wens je veel geluk en energie toe!

Liefs, Yvonne

De auteur

Yvonne Kort (1982) is de oprichter van Yvital Leefstijl & vitaliteit. Zij is opgeleid tot mondhygiënist en vitaliteitstherapeut. Daarnaast volgt ze regelmatig allerlei andere opleidingen en cursussen.

 

Ze heeft zich verdiept in evolutionaire geneeskunde, histamine intolerantie en eating psychology. Ze weet als geen ander wat leefstijl voor je kan doen in het belang van een gezonde mond en een fit en energiek lichaam.

Ook is Yvonne auteur en lanceerde op 26 juni 2016 haar eerste boek: Eet je mond gezond. In augustus 2018 verscheen haar boek: Gezond begint in je mond. 

 

Daarnaast werkte ze als expert mee aan het boek ‘Vullen of Voeden’ van Wilfred en Lili Genee en aan de boekjes uit de Gebitkit van Oral Company. Ze schrijft regelmatig artikelen voor o.a. Vivonline, het Lijfblad, Vraagdetandarts.nl, Eat.Pure.Love en Amber Albarda. Ook heeft ze gastblogs geschreven voor BlueM, Ralph Moorman (De Hormoonfactor) en Marjolein Dubbers (Energieke Vrouwen Academie).