Nieuwe gewoontes aanleren

Nieuwe gewoontes. Als je gezonder wilt leven dan zal je iets in je leefstijl moeten aanpassen. Toch blijkt dit in de praktijk helemaal niet zo eenvoudig te zijn.
Waarschijnlijk weet je wel wat je moet doen om gezonder te eten of leven. Het lukt alleen niet om dit in je leven en dagelijkse routines te integreren. Ben jij geneigd om op zoek te gaan naar het volgende dieet met verbluffende resultaten? Of wil je eerder naar bed, maar blijf je 's avonds te lang achter de computer zitten? Ons gedrag wordt voor het grootste gedeelte bepaald door gewoontes. Het is een automatisme waar we niet over na hoeven te denken. Toch is het mogelijk om deze gewoontes te doorbreken en nieuwe gewoontes aan te leren.


Bewustwording is stap 1 als het gaat om gedragsverandering en vervolgens ga je aan de slag om je eerste kleine stap in de richting van je nieuwe gewoonte te zetten. Ik wil je hier heel erg graag mee helpen en daarom ben ik het blog Nieuwe gewoontes gestart. Volg mij op deze website als je genoeg informatie hebt opgedaan over een gezondere leefstijl en wanneer je nu eens echt tot actie over wilt gaan.


Nieuwe gewoontes.Ravelijn 89

4285 EE, Woudrichem

info@yvital.nl

 

Tel: 06-20372387

  • Instagram Social Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
9789021569857 Gezond begint in je mond -
20160804RM NVM Vugt Woudrichem 10.jpg

© 2018 Yvital - Alle rechten voorbehouden