Mijn reis naar een gezond en gelukkig leven

Bijgewerkt: apr 25

Ik was er klaar mee. Mijn volle aandacht is de laatste jaren uitgegaan naar het platform www.oergezondemond.nl. Nu is het echter tijd om meer aandacht aan Yvital Lifestyle te besteden. Op deze site neem ik je mee in mijn ontwikkelingen als coach.


Mijn reis

Als puber was ik al geïnteresseerd in voeding en leefstijl. Toch besloot ik na mijn Atheneum om de studie tandheelkunde te volgen. Maar helaas, ik had het verkeerde vakkenpakket. Dan maar natuurkunde in de zomervakantie halen en starten met mondhygiëne. Na het eerste jaar probeerde ik om alsnog bij tandheelkunde binnen te komen. Helaas, dit keer werd ik niet ingeloot. Waarschijnlijk heeft het allemaal zo moeten gaan.


Leefstijlcoach

Na mijn afstuderen startte ik samen met een vriendin een mondhygiëne praktijk. Dit was een mooie ervaring, maar ik haalde er niet genoeg voldoening uit. Mijn reis is anders verlopen. Vanwege mijn grote passie voor een gezonde leefstijl volgde ik de opleiding tot vitaliteitstherapeut ofwel leefstijl coach. Ik wilde nog meer de diepte in. Na de opleiding orthomoleculaire geneeskunde dacht ik alle kennis in huis te hebben, maar mijn reis ging verder. Ik volgde nog meer opleidingen, maar kennis is niet alles.


Just do it....

Nu is het tijd om alle kennis in de praktijk te brengen. Je kan blijven leren, maar uiteindelijk bereik je wat je wilt door te DOEN. Inmiddels heb ik een boek geschreven (Eet je mond gezond) en ik ben bezig met mijn tweede boek, Gezond begint in de mond. De vraag is wat wil ik nu echt. Ik vind het enorm leuk om te schrijven en kennis over te dragen. Het is mijn passie om mensen te inspireren.Uit ervaring weet ik dat het toepassen van een nieuwe leefstijl helemaal niet zo makkelijk is, maar het kan wel grote positieve veranderingen met zich meebrengen.Op dit moment ben ik ook geslaagd voor de opleiding Mind Body Eating Coach. De hoge verwachtingen die ik van deze opleiding had zijn zeker waargemaakt.Ben jij benieuwd waar mijn reis naar toe gaat en wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe kennis? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.Liefs Yvonne


Ravelijn 89

4285 EE, Woudrichem

info@yvital.nl

 

Tel: 06-20372387

  • Instagram Social Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon
9789021569857 Gezond begint in je mond -
20160804RM NVM Vugt Woudrichem 10.jpg

© 2018 Yvital - Alle rechten voorbehouden