Planner voor een vitaal leven

Neem je toekomst volledig in eigen handen

Ben jij er klaar mee? Met alle informatie over voeding en leefstijl. Klaar met het idee dat je nog meer kennis en goedbedoelde adviezen nodig hebt. Ben jij toe aan echte verandering, een zinvol leven en je doelen behalen?

IK2_3082.jpg
 

Waarom een planner voor een vitaal leven?

Ooit wilde ik fitter worden, meer energie en bovenal lekker in mijn vel zitten. Zat ik dat dan niet? Misschien wel, maar zo voelde het niet. Ik was terneergeslagen en wilde wat dingen veranderen. Gelukkig had ik de kennis, maar daadwerkelijk tot actie overgaan vereiste iets meer dan kennis alleen.

Om inzicht te krijgen in mijn gedrag startte ik met het noteren van mijn dagelijkse gewoontes. Vervolgens stelde ik mezelf een doel dat niet te hoog gegrepen was en ik bedacht welke stappen ik moest zetten om het gewenste resultaat te behalen. 

Hoeveel tijd en geld heb jij al uitgegeven aan cursussen, workshops en boeken? En heeft dit bij jou het resultaat opgeleverd dat je graag zou willen? Heb je hierdoor die geweldige doelen behaald?

Schrijven kan helpen om onbewuste gedachten op papier te zetten en je doelen te realiseren. Schrijven is de allerbeste manier om goed over bepaalde vragen na te denken en diep in je geheugen naar antwoorden te graven. Het creëert overzicht en je ontdekt jouw onbewuste patronen en drijfveren. Het is dus een hele mooie tool om in te zetten bij het behalen van je doelen. 

 
planner vitaal leven.jpg

Een kijkje in de planner

De planner voor een vitaal leven is er om je te helpen jouw doelen te behalen. Het prachtige design zorgt er voor dat je hem altijd bij je wilt hebben. En dat is goed nieuws, want door de planner iedere dag te gebruiken ga jij actief aan de slag met de opdrachten en met jouw leven. En dit zal voor je werken.

Wat kan je verwachten?

  • Een inleiding met duidelijke uitleg

  • Gedurende 13 weken leuke en praktische opdrachten voor meer bewustwording en vitaliteit met als doel een fit, vitaal en leuk leven

  • Bij iedere weekopdracht is voldoende ruimte aanwezig om de opdracht uit te werken.

  • Duidelijke weekoverzichten waarin jij je doelen en taken een jaar lang kunt plannen.

  • Een wekelijkse en maandelijkse reflectie (gedurende 13 weken)

  • Pixeldagboeken waarin jij je gewoontes op een creatieve manier bijhoudt.

 

“Maak van jezelf een prioriteit met de planner voor een vitaal leven”