PRAKTIJK

In mijn praktijk wil ik je graag begeleiden om weer gezond en fit te worden en het lichaam te krijgen dat daarbij past. Samen gaan we op zoek naar de aanleiding van de klachten en symptomen. We stellen een behandelplan op waarmee we de oorzaak aanpakken in plaats van het symptoom te bestrijden.

Bij vitaliteit gaat het niet om één facet, maar alle drie de facetten: voeding, beweging en emotionele gezondheid zijn van belang. De focus ligt echter bij iedereen weer ergens anders. Samen proberen we de juiste balans te vinden, hierdoor krijg je meer energie, je wordt fitter en gelukkiger. De kwaliteit van het leven zal verbeteren.

MIJN WERKWIJZE

Voorafgaand aan het eerste gesprek ontvang je een intake lijst. Mede op basis van deze informatie en een uitgebreide intake van ongeveer 1 uur proberen we samen een doel te formuleren en we stellen een plan op maat op. Hierin zit een verantwoord advies, zodat we samen op weg kunnen naar een gezondere leefstijl met daarbij meer vitaliteit.

De vervolgconsulten duren ongeveer 30-45 minuten. De behandelingen bestaan o.a. uit het uitleggen van het ziektebeeld/aandoening, het geven van adviezen met betrekking tot een gezondere leefstijl en bijsturen waar nodig.

Gratis intakegesprek
Tijdens een vrijblijvende telefonisch gesprek behandelen we vragen die je hebt en kijken we naar het gewenste resultaat. We gaan op zoek naar jouw hulpvraag en doel.

Eerste consult
Voorafgaand aan het eerste gesprek ontvang je een intake lijst. Deze vragenlijst geeft mij als behandelaar inzicht in je gezondheid. De vragen in deze vragenlijst gaan over je huidige gezondheid, maar ook over je gezondheidsverleden, je voedingsgewoonten en leefstijl. Ik kijk naar zowel lichamelijke als emotionele problemen om tot een verantwoord advies te komen. Mede op basis van de informatie uit de vragenlijst en een uitgebreide intake van ongeveer 1 – 1,5 uur proberen we samen een doel te formuleren en we stellen een plan op maat op. Mocht het nodig zijn dan kunnen we een laboratoriumtest aanvragen om tot een beter advies te komen.

Het behandelplan bestaat uit een voedingsadvies, algemeen leefstijladvies en zo nodig een advies over suppletie, zodat we samen op weg kunnen naar een gezondere leefstijl met daarbij meer vitaliteit. Dit plan ontvang je tevens per email.

Vervolgconsult
Afhankelijk van het doel zullen er een aantal vervolgconsulten nodig zijn. Deze consulten duren ongeveer 45 minuten. De behandelingen bestaan o.a. uit het uitleggen van het ziektebeeld/aandoening, het geven van adviezen met betrekking tot een gezondere leefstijl en bijsturen daar waar nodig.

 

no